Weboldalcsomagok kisokos

Kisokos

Fejlesztési technológia

Fejlesztési technológia a weboldal elkészítése folyamán használt technológia. Egyedi fejlesztés alatt azt értjük, hogy nem használunk előre elkészített sablonokat vagy olyan weblapkészítő motorokat, melyek építőelemes technológát használnak (pl. WordPress). Tehát nem egy előre megtervezett és létrehozott weblapot szerkesztünk át, hanem kódról-kódra megírjuk (megteremtjük) a weboldalt az általunk elkészített tervek (design) alapján. Így az ügyfél egyedi és prémium weboldalt kap, mely biztonságos és időtálló lesz. A weboldalak elkészítése során a következő technológiát használjuk : HTML ,CSS, JavaScript a Landing* csomagokhoz , a nagyon komplexebb weblapokhoz a fejlesztési technológia: React , Next.js.

A WordPress egy előre megírt motorral rendelkező software, amely építőelemes technológiát használva lehetővé teszi a felhasználónak, hogy előre létrehozott elemekből készítsenek weboldalakat. Habár az építőelemek használatához nem kell programozási tudás, az egyedi design elemek beépítése webfejlesztésben jártas szakértelmet kíván.

A WordPress tehát egy nyílt forráskódú platform, ami azt jelenti, hogy forráskódja a nyilvánosság számára elérhető, és bárki módosíthatja. Ez azt eredményezte, hogy a fejlesztők nagy közössége olyan beépülő modulokat és témákat hozott létre, amelyek könnyen telepíthetők egy WordPress-webhelyre, kiterjesztve annak funkcionalitását és tervezési lehetőségeit.

Habár ezek a modulok (pl. belső levélküldő rendszer) nagyon hasznosak tudnak lenni, - mivel időt spórolnak a weboldal készítőjének -, viszont azt nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a modulok nagy része havidíjas.

Tehát egy WordPress weboldal elkészítésé alapvetően olcsóbb, mivel azt nem kell a nulláról leprogramozni, mint például egy egyedi fejlesztésű weboldalt, viszont a kiegészítő modulok a jövőben többletköltséget okozhatnak. Továbbá, azt nem lehet előre tudni, hogy ezeket a modulokat az üzemeltetők meddig fejlesztik és tartják karban, így később akár biztonsági problémákat is okozhatnak.

A landing csomag egy olyan weboldalt jelent, ahol a tartalom egy oldalon van elhelyezve. Manapság nagyon népszerű, sokan kérik ezt a formát. A kiemelt munkáink között talál egy landing weboldalt. Ezen alinken megtekintheti.

Arculathoz igazított megjelenés

Törekszünk arra, hogy az elkészített weboldal tükrözze vállalkozásának az arculatát és egyben kövesse azokat a design elveket, melyek létfontosságúak egy professzionális weboldal tekintetében. Számos tervezési elv létezik, amelyek segítségével tükrözni lehet egy vállalkozás imázsát. A legfontosabbak közül néhány:

 • Márkakonzisztencia: Biztosítja, hogy minden tervezési elemét, például logóját, színsémáját és tipográfiáját következetesen használják az összes marketinganyagban. Ez segít összefüggő és professzionális arculat kialakításában vállalkozása számára.
 • Funkcionalitás : Az anyagok kialakításának funkcionálisnak és felhasználóbarátnak kell lennie, így az ügyfelek könnyen megtalálhatják a szükséges információkat.
 • Egyszerűség: Legyen a design egyszerű és letisztult. Kerülni kell sok különböző betűtípus, szín vagy egyéb tervezési elem használatát, mert ez túlterhelt és megzavarhatja a látogatókat.
 • Vizuális vonzerő : Tetszetős tervezési elemek használata, például kiváló minőségű képek és grafikák, annak érdekében hogy a vizuális tartalom vonzó legyen.
 • Relevancia: A anyagok tervezése releváns a vállalkozása és a célközönsége szempontjából. Ez segít hitelesebb és valódibb arculat kialakításában vállalkozása számára.

Egyedi modern dizájn

Számos alapelv létfontosságú a modern webdesignban. Az „egyedi” szó alatt azt érjük, hogy nem megvásárolt, vagy másokról lemásolt design mintákkal dolgozunk, hanem mi tervezzük meg azt, nagy figyelmet fordítva a weboldal arculatára. Ez a topic nagyon közel áll a már említett „arculathoz igazított megjelenéshez” viszont számos aspektusban találhatunk elemi különbségeket. Íme néhány a legfontosabbak közül:

 • Reszponzív dizájn: A különböző képernyőméretű és felbontású eszközök terjedésével fontos, hogy a weboldalak reszponzívak legyenek, vagyis minden eszközön (telefon, tablet, okos TV) jól nézzenek ki és működjenek.
 • Felhasználói élmény (UX): A webdesign elsődleges célja, hogy élvezetes és zökkenőmentes élményt teremtsen a felhasználók számára. Ez magában foglalja az egyszerű navigációt, az intuitív tervezést és a weboldal elemeinek gyors megjelenítését (betöltését).
 • Hozzáférhetőség: Annak biztosítása, hogy egy weboldal elérhető legyen a fogyatékkal élő felhasználók számára, nemcsak jogi és etikai okokból fontos, hanem szélesebb közönség számára is használhatóbbá teszi a webhelyet.
 • Márkakonzisztencia: : A weboldal gyakran az első érintkezési pont egy vállalkozás és ügyfelei között, és fontos, hogy a weboldal pontosan tükrözze a márkát és annak értékeit.
 • Tartalom: A webhely tartalma gyakran a legfontosabb szempont, mivel ez az oka annak, hogy az emberek felkeresik az oldalt. Fontos, hogy jól megírt, informatív SEO optimalizált és lebilincselő tartalom legyen, amely megfelel a célközönség igényeinek.

Ingyenes domain az első évre

Tehát mi is az a domain ?

Az internet kontextusában a domain az egyedi (tehát nem létezhet egy domain névből kettő) név, amely egy webhelyet azonosít. Egy webhely eléréséhez használható a webböngésző címsorába történő beírásával. A tartomány két részből áll: a legfelső szintű tartományból (TLD) és a második szintű tartományból (SLD). A TLD a tartomány azon része, amely az utolsó pont után következik, például .hu .com, .net vagy .org. Az SLD a domain azon része, amely megelőzi a TLD-t, és általában a webhely tulajdonosa választja ki. Például a „www.pelda.com” domainben az „pelda” az SLD, a „.com” pedig a TLD.

A domaineket az Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) által akkreditált domain név regisztrátorok regisztrálják. A domain regisztrálásakor a regisztrátor gondoskodik arról, hogy a domain név egyedi legyen.

Azokhoz a domain nevekhez melyek TLD tartománya egy országot azonosít, pl. .hu (Magyarország), a regisztráció szigorúbb, így személyes okmányokra van szükség a regisztráció során. Számos olyan TLD tartomány létezik, melyek nem országspecifikusok, pl. .com, így a regisztráláshoz nem szükséges okmányt bemutatni.

Feltételek:

Ingyenes domaint 10 ezer forint értékhatárig tudunk biztosítani mindhárom csomagunkhoz. ! .hu-s domain regisztráció során az ügyfél adatai kerülnek megadásra, tehát a domain az ügyfél tulajdona lesz. Ha mi végezzük el a domain regisztrálását, akkor az az általunk kiválasztott domain regiszternél fog megtörténni az ügyfél meghatalmazásával. Természetesen az ügyfél is megteheti a domain regisztrálást, ebben az esetben a domain név árát (maximum 10 000 ft-ot) levonjuk a szolgáltatás végső bruttó árából. Egy év elteltével, és minden további tárgyévben a domain nevet meg kell hosszabbítani. A meghosszabbításnak díva van, amiről az ügyfelet időben értesítjük az általa megadott elérhetőségen. Ez általában 2-5 ezer ft-os tétel .hu domainek esetén. Bizonyos domain regisztereknél több évre előre ki lehet egyenlíteni a regisztrációs díjat.

Ingyenes webtárhely (web hosting)

Tehát mi is az a webtárhely ?

A webtárhely egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy webhelyét elérhetővé tegye az emberek számára az interneten. Ez olyan, mintha helyet bérelne az interneten a webhelye számára, hasonlóan ahhoz, ahogyan egy fizikai helyet bérelne egy üzlet megnyitásához. A tárhelyszolgáltatás biztosítja azokat a számítógépes szervereket, internetkapcsolatot és technikai támogatást, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az Ön weboldalát mások online megtekinthessék. Ez egy szükséges szolgáltatás mindenki számára, aki weboldalt szeretne létrehozni és a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.

Feltételek:

Ingyenes webtárhely egy évre szól, és az általunk kiválasztott szolgálatónál lesz tárolva a weboldal 99% üzemidő garanciával. A tárhely maximum mérete 1GB (1GB bőven elég szinte bármilyen weboldal közzétételére. Szemléltetésként: a mi weboldalunk kevesebb mint 50mb (1GB = 1024MB)). Egy év után, illetve minden tárgyévben a tárhelyet meg kell hosszabbítani. A meghosszabbításnak díva van, amiről az ügyfelet időben értesítjük az általa megadott elérhetőségen. Ammenyiben rendelkezik támogatási szerződéssel( alap, kiemelt )a tárhelyért nem számolunk fel díjat az egy éves lejárat és a soron következő tárgyév alatt sem, tehát díjmentesen meghosszabbítjuk.

Egyedi e-mail cím

Az egyedi email cím az ügyfél által meghatározott névvel kezdődik, és a domain névvel végződik. Pl. tothistvan@pelda.hu . Az email címhez email tárhely (500mb-ig) és email kezelő rendszer is tartozik. Kérésre az emailek átirányítását is be tudjuk állítani.

Feltételek:

Az egyedi e-mail címet, akkor tudjuk biztosítani, ha mi szolgáltatjuk az oldal tárhelyét. Abban az esetben, ha az ügyfél a saját maga által biztosított tárhelyen akarja elhelyezni a weboldalát, nem tudunk egyedi e-mail címet biztosítani, tehát erről neki kell gondoskodnia. FONTOS! Ha az együttműködésünk megszűnik a tárhely biztosítása tekintetében, akkor vele együtt ( a tárhely lejárata után ) az email cím is!

Weboldal feltöltése a webtárhelyre

Ahhoz, hogy a weboldal megjelenjen az interneten, azt fel kell tölteni egy webtárhelyre. Ezt mi megtesszük önnek vagy az általunk biztosított ingyenes webtárhelyre, de akár az önére is, ha rendelkezik webtárhellyel.

Ingyenes SSL tanúsítvány

Az SSL (Secure Sockets Layer) egy olyan technológia, amelyet a webszerverek és a böngészők közötti kapcsolatok biztonságossá tételére használnak. Titkosítással védi a kettejük között kicserélt adatokat, így azokat illetéktelen felek nem tudják elfogni és elolvasni. Ez különösen fontos az olyan érzékeny adatok esetében, mint a bejelentkezési adatok és a hitelkártyaszámok. Amikor meglátogat egy SSL-t használó webhelyet, ezt az URL-ben szereplő „https” és a böngésző lakat ikonja alapján tudja megállapítani.

Abban az esetben, ha a weboldal nem rendelkezik SSL tanúsítvánnyal, a webböngészők (pl. Google Chrome, Mozilla, Microsoft Edge) veszélyesnek fogják minősíteni, és blokkolják a weboldal azonnali megjelenését. Továbbá kihat a Google találati eredményeire is.

Feltételek:

Ingyenes SSL tanúsítványt, abban az esetben tudunk nyújtani, ha a mi általunk biztosított webtárhelyre került fel a weboldala.

Optimalizálás mobilra és tabletre

Ez lényegében a responzive designt (tervezést) jelenti. A reszponzív tervezés azt a megközelítést jelenti, hogy a weboldalakat úgy tervezik és fejlesztik, hogy azok igazodjanak a különböző képernyőméretekhez és eszközökhöz (okostelefon, táblagép, laptop, asztali számítógép). Az egyre növekvő számú különböző eszköztípus és képernyőméret miatt fontos, hogy a webhelyek alkalmazkodni tudjanak ezekhez a különböző kontextusokhoz a jó felhasználói élmény (és használhatóság) biztosítása érdekében.

Tartalomfrissítés

Tartalomfrissítés a weboldalon elhelyezett kép (ami nem design elem) és szöveges tartalom módosítását jelenti. Például tölthetünk fel új képeket a fotógalériába, de változtathatunk akár promóciós vagy a kapcsolattartási információk szöveges tartalmán is.

Támogatási csomagok Weboldal-üzemeltetéshez és karbantartáshoz (előfizetés)

Kiemelt támogatás esetén, a tartalomfrissítéseket (szöveg, kép) és kisebb, a weboldal elemeire vonatkozó módosításokat 24 órán belül elvégezzük. A weboldal struktúrájára vonatkozó módosítás időtartalma az igény felmérése után kerül meghatározásra. Kiemelt támogatás estén a megvalósítás az igényfelméréstől számított 72 óra. Előfizető partnereik számára az általunk biztosított webtárhely éves díját mi álljuk. Havidíjas csomag.

Alap támogatás esetén, a tartalom (szöveg, kép) frissítésre leadott kérelmet a táblázatban megadott rendszerességgel tudjuk fogadni és 72 óra alatt végrehajtani. A weboldal struktúrájára vonatkozó módosítás időtartalma az igény felmérése után kerül meghatározásra. Előfizető partnereik számára az általunk biztosított webtárhely éves díját mi álljuk. Havidíjas csomag.

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization vagy SEO) a weboldal láthatóságának és relevanciájának javítása a keresőmotorok eredményoldalain (SERP) azáltal, hogy a webhelyet vagy weboldalt könnyebben érthetővé és relevánsabbá teszi a keresőmotorok számára. A SEO célja a weboldal látogatottságának és láthatóságának növelése azáltal, hogy magasabb helyet foglal el a keresőmotorok találatai között. Ezt gyakran úgy érik el, hogy célzott kulcsszavakat és kifejezéseket használnak a webhely tartalmában, valamint a színfalak mögött végzett munkákkal, például linképítéssel.

Tehát - egyszerűen fogalmazva-, keresőoptimalizálás során arra törekszünk, hogy a weboldal megjelenjen (a releváns kulcsszavak megadásával) a Google keresési rendszerében, illetve jó pozíciót érjen el.

A Google Search Console a Google által kínált ingyenes webszolgáltatás, amely segít a webhelytulajdonosoknak figyelemmel kísérni és fenntartani webhelyük jelenlétét a Google keresési eredményei között. Adatokat és eszközöket biztosít a webhelytulajdonosok számára, hogy megértsék, hogyan teljesít webhelyük a Google keresésben, és azonosítani tudják azokat a problémákat, amelyek hatással lehetnek a keresési láthatóságukra. A Google Search Console segítségével elküldheti webhelytérképeit és nyomon követheti webhelye keresési forgalmát, megtekintheti, mely keresési lekérdezések generálják a legnagyobb forgalmat webhelyére, azonosíthatja és kijavíthatja a feltérképezési hibákat, valamint megtekintheti, hogy a Google hogyan indexeli webhelye oldalait. Ezenkívül figyelmeztetést ad a biztonsági problémákról, a mobil használhatóságról és a webhelyével kapcsolatos egyéb fontos információkról. Azt is lehetővé teszi, hogy tesztelje webhelye strukturált adatait, és megnézze, hogyan jelennek meg a Google keresési eredményeiben.

Látogatói statisztikák

A látogatói statisztika, más néven webhelyelemzés, azokra az adatokra és mérőszámokra vonatkozik, amelyek információt szolgáltatnak a webhely látogatóiról. Ezek az adatok olyan információkat tartalmazhatnak, mint a látogatók száma, földrajzi elhelyezkedése, az általuk felkeresett oldalak, mennyi ideig tartózkodnak a webhelyen, és hogyan találták meg a webhelyet.

A webhelyelemző eszközöket, például aGoogle Analytics-et gyakran használják a látogatói statisztikák nyomon követésére, és a webhelytulajdonosok számára részletes betekintést nyújtanak webhelyük teljesítményébe. Ezek az eszközök segíthetnek a webhelytulajdonosoknak megérteni látogatóik viselkedését, és megalapozott döntéseket hozni webhelyük teljesítményének javításával kapcsolatban.

Biztonsági másolat (backup)

A biztonsági másolat fontos fájlok vagy adatok másolata, amelyet külön helyen, például külső merevlemezen vagy felhőszolgáltatásban kerülnek elmentésre. Ez a másolat felhasználható az eredeti fájlok vagy adatok visszaállítására, ha elvesznek, megsérülnek vagy törlődnek az eredeti helyükről. A rendszeres biztonsági mentés védelmet nyújthat a hardverhiba, szoftverhibák vagy más váratlan események miatti adatvesztés ellen.

Cloudflare integráció

A Cloudflare egy olyan vállalat, amely különféle internetes biztonsági és teljesítményszolgáltatásokat nyújt a webhelyek védelmében és teljesítményük javításában. Szolgáltatásaik közé tartozik a tartalomszolgáltató hálózat (CDN), amely gyorsítótárazza a webhely tartalmát a felhasználóhoz majd a földrajzilag közelebb eső szerverekről szállítja. Emellett egy webalkalmazás-tűzfal (WAF), amely védelmet nyújt az olyan gyakori webalapú támadások ellen, mint az SQL injekció és webhelyek közötti szkriptelés. Olyan szolgáltatásokat is nyújtanak, mint a DNS-kezelés, a DDoS-védelem és az SSL/TLS-titkosítás, amelyek segítenek megőrizni a webhelyek biztonságát, valamint javítják sebességüket és megbízhatóságukat.

A Cloudflare úgy működik, hogy saját globális szerverhálózatán keresztül irányítja az internetes forgalmat egy webhelyre és onnan vissza. Amikor egy felhasználó felkeres egy Cloudflare-t használó webhelyet, a kérés először a Cloudflare egyik szerverére kerül. Ez a szerver ellenőrzi a kérést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az legitim, és nem része egy kibertámadásnak. Ha a kérés biztonságos, a szerver ezután megnézi, hogy a felhasználó által kért tartalom már tárolva van-e a szerveren (ez a gyorsítótárazási folyamat). Ha igen, akkor a szerver közvetlenül a felhasználónak küldi el, ami gyorsabbá teszi a webhely betöltését. Ha a tartalom még nincs tárolva, akkor a rendszer lekéri a webhely eredeti szerveréről, és elküldi a felhasználónak. Ezenkívül a Cloudflare további biztonsági funkciókat is kínál, például DDoS védelmet és SSL/TLS titkosítást, amely segít megvédeni a webhelyet a rosszindulatú tevékenységektől.

Egyszerűen fogalmazva, a Cloudflare egy biztonsági és teljesítményoptimalizáló szolgáltatás, amely a végfelhasználó és az Ön webhelye között helyezkedik el. Segít javítani a webhely sebességét és biztonságát, valamint megvédi a rosszindulatú forgalomtól, a DDoS támadásoktól és más típusú kibertámadásoktól.

SEO optimalizált tartalomírás

A SEO (Search Engine Optimization) optimalizált tartalomírás olyan tartalom létrehozásának folyamata egy webhelyhez vagy online platformhoz, amely úgy van optimalizálva, hogy jó helyen szerepeljen a keresőmotorok eredményoldalain (SERP). A SEO optimalizált tartalomírás célja, hogy a weboldal láthatóbbá és elérhetőbbé váljon a felhasználók számára azáltal, hogy növeli láthatóságát a keresők találatai között.

Ennek elérése érdekében kulcsszókutatást végezünk, hogy azonosítsuk azokat a szavakat és kifejezéseket, amelyeket az emberek a webhely által kínált termékek vagy szolgáltatások keresésére használnak. Ezek a kulcsszavak aztán természetes és értelmes módon beépülnek a tartalomba, például a címbe, a címsorokba és a törzsszövegbe.

Egyszerűen fogalmazva, a SEO optimalizált tartalomírás olyan tartalom létrehozásának folyamata, amely kulcsszavakat, címsorokat, metacímkéket és egyéb elemeket használ annak biztosítására, hogy egy webhely vagy oldal a lehető legjobban jelenjen meg a keresőmotorok eredményei között, és több organikus forgalmat vonzzon a weboldal.

Jogtiszta képek az arculathoz

A jogtiszta képek olyan fényképekre vagy képekre utalnak, amelyek a szerzői jog tulajdonosának engedélyével (megvásárlásával), vagy jogdíj vagy licencdíj fizetése nélkül használhatók fel.

Ha ön szolgáltatja a weboldalon elhelyezett képeket, akkor ez a szolgáltatás okafogyottá válik.

Google térkép integráció

A Google térkép integrációja egy webhelyen azt a folyamatot jelenti, amikor egy Google Térkép funkciót adnak hozzá egy webhelyhez, így a felhasználók közvetlenül a webhelyen tekinthetik meg a térképeket és a helyhez kapcsolódó információkat.

Alap csomag alatt azt értjük, hogy a Google térképet alapértelmezett megjelenéssel láthatják az ügyfelei.

Az arculathoz szabott térkép általunk lesz szerkesztve, tehát egyedei megjelenést kap. Ezáltal tükrözni fogja a weboldal megjelenését javítva a felhasználói élményt.

Belső levélküldés integráció

Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül a webhelyről küldjenek e-maileket önnek. A weboldalról küldött leveleket az ön által megadott email címre fogja megkapni. Ez zökkenőmentes élményt nyújthat a felhasználók számára, mivel közvetlenül a webhelyről vehetik fel önnel a kapcsolatot.

Aloldalak száma

Az aloldalak száma a webhely azon oldalainak teljes számát jelenti, amelyek egy fő vagy szülőoldal alá vannak rendezve.

Például egy olyan webhely, amelynek főoldala vagy kezdőlapja, majd azon belül több oldala van, például „Rólunk”, „Kapcsolatfelvétel”, „Szolgáltatások” és „GYIK” aloldalnak minősül.

Az aloldalak száma a webhely méretétől és összetettségétől függően változhat.

A landing egy olyan (1 oldallal rendelkező, tehát aloldalak nélküli) weboldal, amelyet a webhely belépési pontjaként terveztek, és egy adott célra optimalizáltak, például potenciális ügyfelek megszerzésére, termék eladására, szolgáltatás reklámozására, de lehet egy megnyerő bemutatkozó oldal is. Általában világos cselekvésre való felhívást tartalmaz, és egy adott közönségre van szabva. Ez egy modern és népszerű weboldal forma manapság, mivel az ügyfél elnavigálása nélkül, célravezetően mutatja be az adott szolgáltatást, személyt, hobby-t, stb.

Gyorsaság garancia

Garantáljuk az optimális weboldal betöltési időt!

A weboldal optimális betöltési sebessége általában 2-3 másodperc körüli. Ennek az az oka, hogy a tanulmányok kimutatták, hogy a felhasználók hajlamosak elveszteni a türelmüket és elhagyni a webhelyet, ha annak betöltése 3 másodpercnél tovább tart.

A sebesség több okból is fontos:

 • Javítja a felhasználói élményt, és magasabb elköteleződéshez és konverziós arányhoz vezethet.
 • Segítségével a webhely magasabban helyezkedhet el a keresőmotorok találatai között, mivel a keresőmotorok figyelembe veszik az oldalsebességet a webhelyek rangsorolásakor.
 • Segíthet csökkenteni a visszafordulási arányt, és növelheti a felhasználók által a webhelyen eltöltött időt.
 • Segítségével könnyebben elérhetővé teheti webhelyét a lassú internetkapcsolattal rendelkező vagy régebbi eszközökkel rendelkező felhasználók számára.

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése van a jelen adatvédelmi irányelvvel vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a következő elérhetőségen : +36 30 544 09 69.

Szeretne egy weboldalt?

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!