Igényfelmérés

Az igényfelmérő kérdőív segítségével személyre szabott szolgáltatást és árajánlatot tudunk nyújtani. Amennyiben kitölti a kérdőívet, az adatok feldolgozása után, de legfeljebb 24 órán belül (munkanapokon) felvesszük önnek a kapcsolatot.

Az űrlap kitöltése nagyjából 20 percet vesz igénybe.

Alapadatok

Kérjük, adja meg adatait. A későbbiekben a megadott elérhetőségeken keressük majd.

Teljes név*
Cég/vállakozás
Telefonszám*
E-MAIL cím*

Az ön vállalkozásáról

Mivel foglalkozik vállalkozása?

megjegyzés*

Mik a legfőbb elvárásai az új weboldalával kapcsolatban?

megjegyzés*

Kérjük, adja meg legfőbb versenytársai weboldalait!

megjegyzés*

Megjelenés és tartalom

Kérjük jelölje be azon elemeket, melyek jelenleg rendelkezésére állnak. Ezek megléte segíthet az oldal megjelenésének, struktúrájának kialakításában, illetve a projekt mihamarabbi elkészültében.

Weboldal elemei

Itt találhatja a weboldalakon leggyakrabban használt elemeket, funkciókat. Kérjük, pipálja be azokat, melyekre úgy érzi, hogy mindenképp szüksége lesz. A blokk alján szövegesen is megfogalmazhatja egyedi igényeit, kiegészítő információkat szolgáltathat ahhoz, hogy jobban megértsük elképzeléseit.

Galéria

Galériára legtöbbször akkor van szükség, ha egy adott témában nagyobb mennyiségű kép feltöltésére van igény. Általában jobbra és balra nyilakkal lehet lapozni a képek között.

Kapcsolati űrlap

Ha szüksége van arra, hogy a látogatói ne csak egy megjelenített e-mail címen vagy telefonszámon érjék el önt, hanem a weboldalon keresztül közvetlenül üzenetet tudjanak küldeni, úgy kapcsolati űrlapra van szükség.

Kérjük, pipálja be vagy adja meg szövegesen, milyen adatok megadását kérné az önnek üzenni kívánó felhasználóktól!

megjegyzés*

Térkép

A térkép segíthet az ön üzletének, telephelyének megtalálásában, sőt, lehetővé teheti az egy kattintásra indított navigációt is. Általában a kapcsolati adatok mellett, vagy az oldalak alján jelenik meg.

Social media linkek

Szükség esetén linkelni tudjuk Facebook, Instagram, vagy egyéb közösségi platformokon megjelenő oldalát. A megjegyzés mezőbe akár már most is bemásolhatja profiljai linkjeit.

megjegyzés*

Kontakt oldal

Kapcsolati adatokat helyezünk el az oldalon, mint például név (magánszemély vagy vállalkozás neve), cím, email cím, vagy telefonszám. Ezen felül természetesen lehetőség van kapcsolati űrlap, és térkép elhelyezésére is a weboldalon.

Bemutatkozó oldal / About

A bemutatkozó oldal a weboldalt reprezentáló személyt vagy céget mutatja be. Fontos eleme a weboldalnak, a látogatottsági statisztikák fő eleme szokott lenni. 

Gyakran ismételt kérdések (FAQ)

Sokszor keresik önt vagy vállalkozását ismétlődő kérdésekkel? Ebben az esetben érdemes egy “Gyakran ismételt kérdések” funkciót implementálni, ahol kérdés-válasz formájában jeleníthet meg a felhasználói számára fontos, általuk gyakran keresett kérdéseket és az azokra adott válaszokat.

Statisztika / Céges adatok

Legtöbbször a cég / vállalkozás tapasztalatának igazolásaként jelennek meg. (Pl. 20 év tapasztalat, 200+ ügyfél, stb.). Az adatok elhelyezésének általában az a célja, hogy a látogatóban a megbízhatóság érzését keltse.

Csapattagok / Munkatársak bemutatása

A csapattagok, munkatársak fényképes bemutatása személyesebbé teheti honlapját, sokszor bizalmat ébreszt a látogatókban. A bemutatás történhet egy egyszerű kép + név kombinációval, vagy ezt kiegészítve akár hosszabb leírásokkal, munkaeredményekkel, “fun fact”-ekkel kiegészítve.

Ügyfél / Megrendelő idézetek

Ha szeretne ügyfeleitől idézeteket megjeleníteni (akár képpel, akár kép nélkül), pipálja be ezt az opciót is.

Árak / Árlista

Lehetőség van az esetlegesen ön által biztosított szolgáltatások, termékek (nem webshop), csomagok árának egyedi megjelenítésére, árlista feltöltésére.

Cikkek / Blogbejegyzések

Ha rendszeresen frissülő cikkekre, blogbejegyzésekre van szüksége, válassza ki ezt az opciót. A tartalomért ön lesz felelős, de az ön által választott csomagtól függő rendszerességgel mi is fel tudjuk majd tölteni ezeket a weblapjára.

Videó megosztás

Ha videó megosztásra van szüksége. A videót el tudjuk helyezni a szerveren, vagy meg tudjuk jeleníteni az ön által használt streeming szolgáltató (pl. YouTube) platformjáról.

Komment funkció

Amennyiben szeretné megadni a lehetőséget a weboldal látogatóinak, hogy a megjelenő cikkeket, híreket, vagy egyéb tartalmakat hozzászólásaikkal egészítsék ki, pipálja be ezt a funkciót. A funkció javíthatja a keresők (pl. Google) oldalán elért pozícióját, ám az esetleges moderáció extra feladatokat ruházhat önre.

Dokumentumok letöltése

Ha szeretne letölthető dokumentumokat biztosítani a látogatói számára, válassza ki ezt az opciót.

További információk

Nem talált egy funkciót a listában, amire szüksége lenne? Egyéb megjegyzése, közlendője lenne a projekt elkezdése előtt? Írjon ide bármit, ami könnyítheti a közös munkát, ami segítségével jobban megérthetjük céljait, elképzeléseit!

megjegyzés*

Küldés

Köszönjük, hogy az űrlap elküldésével segíti munkánkat!

A megadott adatok, igények elküldése után további egyeztetés, az igények fixálása céljából 24 órán belül jelentkezünk!

A küldés gombra kattintva a megadott e-mail címére visszaigazoló levelet kap, benne a megadott igényeivel.