Weboldalcsomagok kisokos

FAQ

A weboldal fenntartási költségei a weboldal csomagjaink mentén alakul. Az első év minden ügyfelünknek ingyenes, a második évtől 15-25 ezer ft/év. Előfizetéssel rendelkező ügyfeleinknek nem számolunk fel éves fenntartási költséget!

Integrálunk olyan eszközöket, amelyek segítségével nyomon követheti a weboldala látogatottságát illetve bizonyos szolgáltatások esetén havi rendszerességgel küldünk látogatói statisztikákat.

Több lehetőség is van a weboldal tartalmának a frissítésére. Mivel üzemeltetéssel is foglalkozunk, kérésre bármikor frissítjük a weboldal tartalmát. Abban az esetben ha Ön maga szeretné elvégezni a tartalom frissítést, olyan típusú weboldalt készítünk, ami rendelkezik a megfelelő funkcióval.

Az elkészítési idő nagyban függ a weboldal komplexitásától és az egyedi fejlesztés mértékétől. Átlagosan 2-4 hét alatt elkészül egy weboldal.

Igen, minden ügyfelünknek lehetőséget biztosítunk visszajelzésekre és az esetleges módosítási javaslatokra.

Az aloldalak struktúráját és elrendezését a weboldal célja és tartalma alapján alakítjuk ki, és figyelembe vesszük a felhasználói élményt is. Mivel a weboldal fejlesztését részletes igényfelmérés előzi meg, pontosan kirajzolódik, hogy mire van szüksége az ügyfélnek.

Az egyedi e-mail címek professzionális megjelenést kölcsönöznek és növelik az ügyfelek bizalmát.

A weboldalát optimalizáljuk a keresőmotorok számára, és egyéb hatékony SEO gyakorlatokat alkalmazunk a magasabb rangsorolás elérése érdekében.

Szeretne egy weboldalt?

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!