Weboldal-karbantartás és üzemeltetés

Karbantartás és Üzemeltetés

shapshap

Szolgáltatásunk részletei

Csapatunk a Weboldal-üzemeltetés területén is nagy hangsúlyt fektet az ügyfeleink igényeinek kielégítésére:

media

Gyors Tartalomfrissítés Biztosítása

Segítünk a weboldal tartalmának kezelésében és frissítésében. Így Önnek nem kell foglalkoznia a tartalom naprakésszé tételével, mi mindent elintézünk.

Folyamatos Online Jelenlét Figyelemmel Kísérése

Rendszeresen ellenőrizzük weboldala online állapotát, és azonnal intézkedünk, ha bármilyen problémát észlelünk vagy a megszokottól eltérő működést tapasztalunk.

Havi Látogatói Statisztikák Összegzése

Konfiguráljuk az analitikai rendszert, majd havi rendszerességgel összegezzük látogatói statisztikáit. Ez segíti a weboldal teljesítményének és hatékonyságának nyomon követését.

Ingyen Tárhely És Domain Meghosszabbítás

Az aktív előfizetés után az első 6 hónapban ingyenesen meghosszabbítjuk web-tárhelyét, így Ön biztos lehet abban, hogy weboldala mindig elérhető marad.

Gyakran feltett kérdések

A weboldal fenntartási költségei a weboldal csomagjaink mentén alakul. Az első év minden ügyfelünknek ingyenes, a második évtől 15-25 ezer ft/év. Előfizetéssel rendelkező ügyfeleinknek nem számolunk fel éves fenntartási költséget!

Integrálunk olyan eszközöket, amelyek segítségével nyomon követheti a weboldala látogatottságát illetve bizonyos szolgáltatások esetén havi rendszerességgel küldünk látogatói statisztikákat.

Több lehetőség is van a weboldal tartalmának a frissítésére. Mivel üzemeltetéssel is foglalkozunk, kérésre bármikor frissítjük a weboldal tartalmát. Abban az esetben ha Ön maga szeretné elvégezni a tartalom frissítést, olyan típusú weboldalt készítünk, ami rendelkezik a megfelelő funkcióval.

Az elkészítési idő nagyban függ a weboldal komplexitásától és az egyedi fejlesztés mértékétől. Átlagosan 2-4 hét alatt elkészül egy weboldal.

Igen, minden ügyfelünknek lehetőséget biztosítunk visszajelzésekre és az esetleges módosítási javaslatokra.

Az aloldalak struktúráját és elrendezését a weboldal célja és tartalma alapján alakítjuk ki, és figyelembe vesszük a felhasználói élményt is. Mivel a weboldal fejlesztését részletes igényfelmérés előzi meg, pontosan kirajzolódik, hogy mire van szüksége az ügyfélnek.

Az egyedi e-mail címek professzionális megjelenést kölcsönöznek és növelik az ügyfelek bizalmát.

A weboldalát optimalizáljuk a keresőmotorok számára, és egyéb hatékony SEO gyakorlatokat alkalmazunk a magasabb rangsorolás elérése érdekében.

Szeretne egy weboldalt?

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!