Weboldal készítés a Studio Bromoval

Weboldal készítés

shapshap

Szolgáltatásunk részletei

Hogy egy weboldal sikeres legyen, több szempontból is jól kell, hogy szerepeljen. Csapatunk azon dolgozik, hogy a megrendelt weboldal maximálisan megfeleljen a legfrissebb optimalizálási szempontoknak legyen szó a fejlesztéshez használt programnyelvről vagy az felhasználóközpontú dizájnról.

media

Teljeskörű együttműködés

Munkánkkal maximálisan az ügyfél elképzeléseit támogatjuk! Ön hozza a vágyott célokat, mi pedig segítünk azokat konkretizálni és formába önteni. Éppen ezért a projekt legelejétől a legvégéig teljes ÜGYFÉLBEVONÁSSAL dolgozunk, magába foglalva a Teljeskörű igényfelmérést és a többkörös iterálást.

Mindent lefedő szolgáltatás a tervezéstől a kivitelezésig

Nem erőltetünk Önre olyat, amire nincs szüksége. Azt a weboldal csomagot fogjuk ajánlani, amely pontosan megfelel a vállalkozása profiljának. Felelősséget vállalunk weboldaláért egészen a tervezéstől kezdve, a kivitelezésen át, az internetre történő feltöltésig. Szakértői csapatunk a legújabb trendek és technológiák alapján tervezi és készíti el weboldalát, annak érdekében, hogy kiemelkedhessen a versenytársak közül.

Egyedi Weboldal készítés

Weboldalát az Ön egyedi igényeinek megfelelően tervezzük és programozzuk a legújabb technológiákkal.

Minden az árban

Nincsenek rejtett költségek vagy plusz díjak, így Ön biztonsággal tervezhet. Szolgáltatásunk minden eleme benne van az árban, kezdve a szükséges tárhelytől, a domain néven át, akár a céges e-mail cím létrehozásáig.

Ügyfélszerző weboldal

Célunk, hogy weboldala teljes mértékben tükrözze a vállalkozása arculatát és értékajánlatát. Az egyedi tervezésre és funkcionalitásra összpontosítunk, hogy Ön kiemelkedjen versenytársai közül és elégedett ügyfelekre tegyen szert.

Karbantartás és statisztikák

Ön mellett vagyunk még a weboldal elkészülte után is. Új weboldala első három hónapos karbantartását ingyenesen ajándékként biztosítjuk, hogy minden a lehető leggördülékenyebben működjön. Azt is beállítjuk Önnek, hogy látogatói statisztikák alapján nyomon követhesse weboldala teljesítményét és hatékonyságát.

SEO optimalizálás és tanácsadás

A keresőmotor-optimalizálás (SEO) kulcsfontosságú ahhoz, hogy a Google és a további keresőmotorok (Yahoo, Bing, Yandex) a weboldalát a lehető legelőrébb sorolják az interneten való keresés során. Emiatt csapatunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy weboldala ne csak szép és modern legyen, hanem a keresőmotorok számára is könnyen érthető és rangsorolható.

Amit garantálunk, ha minket választ!

  • Átlátható és ügyfélbarát weboldal
  • Gyors betöltés és megbízható teljesítmény
  • Modern, mégis Időtálló design
  • Reszponzív és mobilbarát kialakítás

Weboldal rendelés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy töltse ki igényfelmérő kérdőívünket, melyet 24-48 órán belül kielemzünk és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Gyakran feltett kérdések

A weboldal fenntartási költségei a weboldal csomagjaink mentén alakul. Az első év minden ügyfelünknek ingyenes, a második évtől 15-25 ezer ft/év. Előfizetéssel rendelkező ügyfeleinknek nem számolunk fel éves fenntartási költséget!

Integrálunk olyan eszközöket, amelyek segítségével nyomon követheti a weboldala látogatottságát illetve bizonyos szolgáltatások esetén havi rendszerességgel küldünk látogatói statisztikákat.

Több lehetőség is van a weboldal tartalmának a frissítésére. Mivel üzemeltetéssel is foglalkozunk, kérésre bármikor frissítjük a weboldal tartalmát. Abban az esetben ha Ön maga szeretné elvégezni a tartalom frissítést, olyan típusú weboldalt készítünk, ami rendelkezik a megfelelő funkcióval.

Az elkészítési idő nagyban függ a weboldal komplexitásától és az egyedi fejlesztés mértékétől. Átlagosan 2-4 hét alatt elkészül egy weboldal.

Igen, minden ügyfelünknek lehetőséget biztosítunk visszajelzésekre és az esetleges módosítási javaslatokra.

Az aloldalak struktúráját és elrendezését a weboldal célja és tartalma alapján alakítjuk ki, és figyelembe vesszük a felhasználói élményt is. Mivel a weboldal fejlesztését részletes igényfelmérés előzi meg, pontosan kirajzolódik, hogy mire van szüksége az ügyfélnek.

Az egyedi e-mail címek professzionális megjelenést kölcsönöznek és növelik az ügyfelek bizalmát.

A weboldalát optimalizáljuk a keresőmotorok számára, és egyéb hatékony SEO gyakorlatokat alkalmazunk a magasabb rangsorolás elérése érdekében.

Itt is megtalál minket

Szeretne egy weboldalt?

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!